Nieuws

De volgende Pientere Peutergroep start op woensdag 18 september

De inschrijvingen gaan hard, er zijn nog maar enkele plekjes vrij. Het maximale aantal peuters is 6. Wil je je peuter nog inschrijven? Neem dan even contact op via [email protected] of via de contactpagina. We plannen dan een kennismakingsgesprek.

De data voor deze groep zijn:

18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober en 16 oktober. 

Tijden zijn steeds van 9:15 uur tot 10:30 uur.

Heb je vragen, bijvoorbeeld over vergoeding, neem dan even contact op via [email protected] 

De kosten van de Pientere peutergroep bedragen            € 150,00. Wil je ook een observatierapport, dan komt daar € 60,00 bij. 

De volgende Kiene Kleutergroep start op 20 september

Bij de Kiene Kleuters hebben we maximaal 8 plekken te vergeven. Wil je je kleuter inschrijven? Dat kan via [email protected] of via de contactpagina. Hier kan je ook vragen stellen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 

De data voor deze groep zijn: 

20 september, 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober.  

Tijden zijn steeds van 9:15 uur tot 10:45 uur.

Voor kleuters vanaf 5 jaar geldt een vrijstelling van school van 5 uur per week. Ook voor de kleuters kan vergoeding van toepassing zijn, neem even contact op als je meer wilt weten. 

De kosten voor de Kiene kleutergroep bedragen € 175,00. Een observatierapport kost € 60,00. 

In 2025 geen psychosociale begeleiding meer in de praktijk

 

De praktijk is gesloten voor nieuwe aanmeldingen

(dit geldt niet voor Pientere peuter- en Kiene kleutergroepen)

Vijftien jaar lang is het in de praktijk druk geweest met het ondersteunen van hoogbegaafde kinderen en hun ouders, en het overleggen met en begeleiden van onderwijzend personeel en intern begeleiders. Om de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren te kunnen delen en doorgeven is er tijd en ruimte nodig. De Pientere peuter- en Kiene Kleutergroepen blijven bestaan, maar de psychosociale begeleiding én de reflexintegratie zullen met ingang van 2025 niet meer in de praktijk plaatsvinden. 

Na de zomervakantie zullen er dan ook geen nieuwe trajecten meer worden opgestart. Lopende trajecten worden uiteraard gewoon afgerond.